Vestjysk Motocross Club

Licens på mobil app.

Mange har allerede downloadet DMU’s nye app, der gør det muligt at fremvise licens og medlemskab i stedet for de fysiske plastikkort. Appen opdateres også løbende for at optimere den bedst muligt til brugen blandt medlemmerne og ude i klubberne.

Flere klubber har tidligere brugt scan-funktionen i de fysiske plastik kort. Her har DMU været i kontakt med de interesseret klubber med henblik på at få tilsendt en ny scanner, der kan læse stregkoden på appen til samme formål.

I øjeblikket med det gode vejr er det dog ikke let for scannere at læse stregkoder under lyset fra åben himmel. Vi arbejder på en løsning på at gøre stregkoden endnu mere tydelig. Til da kan scanneren læse stregkoden på appen, hvis man søger skygge eller under et halvtag e.l. og scanner appen her. Husk også at skrue op for lyset på telefonskærmen.

Find en guide til at komme i gang med appen her: https://dmusport.dk/wp-content/uploads/2021/01/Benyt-DMUs-app-til-Licens-Uddannelsesportal.pdf

INFO OMKRING TRÆNING

Med de Corona restriktioner der er i landet pt er vi nødsaget til at lave en tilmelding til træning på personer fra 22år og op.

Det vil sige at der er plads til 10 i den alders gruppe pr trænings dag.Så der vil fra nu være tilmelding på den aldersgruppe.

Vi gør det ligesom i foråret hvor det er først til mølle princip.

Tilmelding skal til mig Steffan.Johannsen@epsotech.com eller til Jørn Haahr på Jorn.Haahr@epsotech.com

Kantinen vil også være lukket til andet bliver informeret.

Bestyrelsen